Az OKÉ sütiket használ, hogy az oldal működése gyors, és barátságos legyen. Süti szabályzat

Ezüstszálas zokni fekete Prince

1.050 Ft
Menny.:db
Többet, olcsóbban
5 db -tól
950 Ft / db
Cikkszám: *3929-fekete-38-40

PRINCE SILVER+ ezüstionos, normál száru bokazokni. Antibakteriális hatása gátolja a kellemetlen lábszagokat okozó baktériumok szaporodását és frissen tartja a lábat. Hatását sok mosás után is megtartja. A SILVER+ megtartja a bőr természetes egyensúlyát. A TÜV-Kermi által bevizsgált zokni. Általunk is tesztelt és tényleg hatásos. 80%pamut,17%poliamid,3%elastan

A választott méret: Van, másnapra nálad
Másnapra nálad
Ha munkanapon 12:00-ig megrendeled
a következő munkanapon megkapod
Szállítási költségek
Szállítás csak 990 Ft
19.999 Ft felett ingyenes
Fizetési módok
Utánvét, bankkártya, SZÉP kártya, átutalás
Prince zokni
Válassz méretet
1.050 Ft
Menny.:db

Leírás

Az ezüst jótékony hatását már sokan ismerik, készítenek ezüst felhasználásával gyógyászati segédeszközöket, gyógyhatású készítményeket, de még a mosógépgyártók is felhsználják a szagok és baktériumok távoltartásához. 
Az ezüstszálas zokni viselésének számos előnye van, melyek közül a legfontosabbak a következők:

  • Antibakteriális hatás: Az ezüst természetes baktériumölő tulajdonságokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy elpusztítja a baktériumokat és gombákat, amelyek a lábszagért és a lábgombáért felelősek. Ez különösen előnyös cukorbetegek, visszérproblémával küzdők és túlsúlyosak számára, akik hajlamosabbak a lábfertőzésekre.
  • Szagcsökkentés: Az ezüstszálak megakadályozzák a baktériumok és gombák szaporodását, ezáltal csökkentve a kellemetlen lábszagot. Ez frissességet és komfortot biztosít egész nap.
  • Hőmérséklet-szabályozás: Az ezüst kiváló hővezető, így segít melegen tartani a lábat hideg időben, és hűvösen nyáron. Ez ideális választássá teszi az ezüstszálas zoknit minden évszakban.
  • Sebgyógyulás: Az ezüstszálak serkentik a sebgyógyulást és segítenek megelőzni a felülfertőzéseket. Ez hasznos lehet cukorbetegek és krónikus sebekben szenvedők számára.
  • Gyulladás csökkentő hatás: Az ezüst gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik, ami enyhítheti a duzzanatot, fájdalmat és bőrpírt. Ez hasznos lehet ízületi gyulladás, allergia és más gyulladásos megbetegedések esetén.
  • Keringéstámogatás: Az ezüstszálas zokni enyhe kompressziót biztosít, ami javítja a lábak vérkeringését. Ez csökkentheti a lábdagadást és fáradtságot, és elősegítheti a visszerek megelőzését.
  • Kényelem: Az ezüstszálas zokni puha, légáteresztő és kényelmes viselet. A pamuttal kevert anyag biztosítja a nedvesség elvezetését, így a láb száraz marad egész nap.
  • Környezetbarát: Az ezüstszálas zokni természetes anyagból készül, és újrahasznosítható. Ez egy fenntartható választás, amivel óvhatjuk a környezetet.

Az ezüstel átszőtt zokni egyedülálló technológiájának köszönhetően biztosítja, hogy lábad száraz, higiénikus és kellemes illatú maradjon az egész nap során, azonban fontos megjegyezni, hogy az ezüstszálas zokni nem gyógyászati eszköz, és nem helyettesíti az orvosi kezelést. 

Termék jellemzők

Minta Minta nélkül (egyszínű)
Vastagság Normál (vékony)
Egyedi tulajdonság Gyógyzokni
Orrvarrás Nincs
Szárhossz Normál boka