Az OKÉ sütiket használ, hogy az oldal működése gyors, és barátságos legyen. Süti szabályzat

Termékek Menü
Most itt vagy: Kezdőlap >

Harisnya

Harisnya

Pöttyös vagy necc harisnyanadrág és megbízható alapdarabok. Minden harisnyánk minőségi, made in EU termék.

Rendezés:
1.890 Ft 1.390 Ft
Van, másnapra nálad
2.590 Ft 1.390 Ft
Van, másnapra nálad
2.490 Ft 1.790 Ft
Van, másnapra nálad
4.590 Ft 1.990 Ft
Van, másnapra nálad
2.490 Ft 1.590 Ft
Van, másnapra nálad
2.990 Ft 990 Ft
Van, másnapra nálad
2.490 Ft 990 Ft
Van, másnapra nálad
2.490 Ft 990 Ft
Van, másnapra nálad
1.190 Ft 990 Ft
Van, másnapra nálad

A harisnya szükséges

A nejlonharisnya vagy más néven nylon harisnya minden nő számára fontos kiegészítő. Van, aki nem kedveli, hiszen picit macerás felvenni, de vannak esetek, amikor nem lehet kihagyni. A munkahelyi dress code megkövetelheti, hogy a kivillanó lábaid harisnyába bújtasd. Ha hűvös, hideg időben szeretnél ruhát, szoknyát felvenni, akkor szintén kötelező egy jó meleg harisnya, ha nem szeretnél felfázni. A női harisnya világának teljes kínálata megtalálható az OKÉ harisnya webshop kínálatában, válogass kedvedre! 

Harisnya fajták

Harisnya összefoglaló nevet használjuk, de valójában rendkívül sokszínű ez a világ. Ide tartozik a harisnyanadrág, a combfix, a térdfix, a bokafix, és titokzokni is. Ezek az elnevezések a lábfejtől felfelé, a comb felé haladva jelzik a harisnya hosszát. A combfix combig ér, a térdfix térdig ér. 

A harisnya vastagsága, den száma jelzi, hogy milyen időben hordhatod a harisnyát. A nagyobb szám a vastag harisnyát jelöli. Amikor az a célod, hogy a harisnyád szinte észrevétlen maradjon, vagy ne legyen meleged, jól jöhet egy jó minőségű, maximum 20 denes, vékony női harisnya. Ezt hordhatod nyáron, és alkalomra, beltérre.

Egy szép, minőségi harisnyanadrág a vágyad? Jó helyen jársz. Az OKÉ harisnya webáruház csini darabokat kínál neked pimaszul jó áron!