Az OKÉ sütiket használ, hogy az oldal működése gyors, és barátságos legyen. Süti szabályzat

Termékek Menü

Alakformáló harisnya

Az alakformáló harisnya használatával laposabb hasat, karcsúbb derekat, formásabb combokat és kerekebb popsit nyerhetsz. A push-up típus megemeli a feneked, a hasleszorító fajta karcsúvá varázsolja a hasadat. Minden harisnyánk minőségi, Made in EU termék.

Sorrend:
2.390 Ft 1.990 Ft
Elfogyott, kérj értesítést
3.790 Ft 1.990 Ft
Elfogyott, kérj értesítést
2.490 Ft 1.990 Ft
Elfogyott, kérj értesítést
2.490 Ft 1.990 Ft
Van, másnapra nálad
3.490 Ft 2.490 Ft
Van, másnapra nálad
3.400 Ft 2.490 Ft
Van, másnapra nálad
3.290 Ft 2.990 Ft
Elfogyott, kérj értesítést
1.890 Ft 1.790 Ft
Van, másnapra nálad
2.790 Ft 2.190 Ft
Van, másnapra nálad

Ha te is azzal szembesülsz, hogy az alakod veszített feszességéből, és itt-ott még néhány hurkácska is felütötte a fejét, nem kell rögtön krízist kiáltanod, majd remegő kezekkel visszaakasztani a vállfára álmaid ruháját. A titok nyitja a ruha alatt megbúvó alakformáló alsónemű, melynek rengeteg fajtája közül válogathatsz nálunk. Ezek a darabok nemcsak arra képesek, hogy a kritikus pontokon lefaragjanak a kerületedből, hanem egyúttal az elmosódott testkontúrokat is korrigálják, így sokkal karcsúbb, feszesebb és magabiztosabb lehetsz még szűk ruhában is. A pushup hatásról már nem is beszélve.​

Az alakformáló harisnya használatával laposabb hasat, karcsúbb derekat, formásabb combokat és kerekebb popsit nyerhetsz. A fenékemelő, push-up típus megemeli a feneked, lenyomja a hasadat és a csípődet a megerősített nadrágrész miatt. A hasleszorító típus használatával nem kell behúznod a hasadat. Magabiztosságot nyerhetsz, mert viselésekor nem csak csinosabbnak képzeled magad, hanem az is leszel az alakformáló harisnya segítségével.