Az OKÉ sütiket használ, hogy az oldal működése gyors, és barátságos legyen. Süti szabályzat

Pihe puha wellsoft női köntös

Pihe puha wellsoft női köntös elegáns, fekete, cipzáras, kapucnis  vagy akár bulldog mintás. Pimaszul jó áron, másnapra nálad.

Sorrend:

Pihe puha köntös anyaga

A köntösök anyaga wellsoft. Ránézésre szőrme jellegű, rendkívül puha, bársonyos tapintású, plüss hatású. Meleg, ugyanakkor könnyű, a bőrrel érintkezve pedig simogatóan kellemes érzést kelt. Ez egy modern, mesterséges anyag, állati eredetű hozzávalót nem tartalmaz. A babysoft a wellsoft még finomabb változata, a polár pedig a korábban  használt változat.

Wellsoft köntös használata

Mivel meleg érzést kelt, ezért elsősorban hűvösebb időben és télen használatos, szívesen bújuk az ember egy puha köntösbe. A vizet, nedvességet egyáltalán nem szívja be, emiatt beavatni sem kell. Vasalni nem szabad, mert megolvad. Használható hálóköntösként, a fázósabbak szeretnek benne aludni. Gyári állapotban erősen szöszös, használat előtt érdemes egyszer kimosni, ezután már egyáltalán nem fognak szöszölődni.

Mintás, hímzett köntösök

Lehet anyagában mintás illetve hímzett. Az anyagukban mintásak egyszerűen mintás anyagból készülnek, ilyen például az unikornis, cicás, szívecskés, pillangós, bulldog mintás köntös.
Más termékek külön hímzést kapnak, ilyen például a francia bulldogos köntös és még sok más bájos minta.