Az OKÉ sütiket használ, hogy az oldal működése gyors, és barátságos legyen. Süti szabályzat

Termékek Menü

Szállítási és fizetési információk

Röviden

Teljesen ingyenes szállítás: 12.000 Ft-ot elérő rendelés esetén.

Szállítási és fizetési költség, 12.000 Ft alatti rendelésnél: Utánvét esetén 1.290 Ft, online bankkártyás fizetés vagy átutalás esetén 990 Ft.

Szállítási idő: Másnap már a vevőnél van a munkanapon 14 óráig beérkező rendelések 99%-a !  
Különleges időszakokban (Black friday, Karácsony előtti hét) a szállítási idő kitolódhat 2-3 nappal.
Az MPL-től kapott levélben lévő link alapján mindig meg tudod nézni, hol jár a csomagod.

Szállítási módok: Házhozszállítás (MPL futár), Postán maradó (bemész érte a postára), Csomagautomata (pl. plázákban)Posta pont (Coop üzlet, MOL kút).

 

Szállítási módok

Általános információk

Amikor a csomagot a szállítónak átadjuk email-t fogsz kapni a csomag azonosító számáról. Ezt az üzenetet érdemes eltárolni, mert ennek az azonosítónak a segítségével követhető nyomon a csomag útja a http://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes weboldalon és ez alapján tudják majd keresni a postán is.


Házhozszállítás futárszolgálattal (MPL postafutár)

Akkor válaszd ezt a szállítási módot, ha tudsz olyan címet (akár munkahelyit) megadni, ahol munkaidőben (8 és 17 óra közöttvalaki átveszi a csomagot.

E-mailben értesítünk a csomag feladásáról és érkezéséről.  

Amennyiben nem talál a rendelésben megadott címen a kézbesítő, akkor a postaládában fogsz értesítést kapni a csomag érkezéséről, vagy a posta futár telefonon veszi fel a kapcsolatot Veled. Sikertelen kézbesítés esetén az MPL a következő munkanapon ismételten megpróbálja kézbesíteni a csomagot. Ha ez a próbálkozás is sikertelen, akkor az értesítésen szereplő postán veheted át a küldeményed 5 munkanapig.

Amennyiben a szállítással kapcsolatban olyan közlendőd van, amit szeretnél megosztani a futárral (pl. nem jó a csengő), azt a megrendelő lap utolsó részében található megjegyzés rovatban tüntesd fel. Ezeket a megjegyzéseket fel szoktuk tüntetni a csomagon, de a speciális kérések teljesítése nem rajtunk múlik.

12 000 Ft-ot elérő bruttó rendelési érték esetén INGYENES!

11 999 Ft bruttó rendelési értékig is csak 1290 Ft, online bankkártyás fizetés esetén 990 Ft !

Amennyiben 5 napig sem kerül átvételre a küldemény, úgy az MPL visszaküldi a csomagot hozzánk és a szállítási díjat a megrendelőre terheljük.


Postán maradó csomag

Akkor válaszd ezt a szállítási módot, ha nem tudod egész nap otthon várni a csomagot, és úgyis a közelben van a posta, be tudsz érte menni, ezek listáját itt találod

E-mailben értesítünk a csomag feladásáról és érkezéséről. 

A megrendelés leadásakor kiválaszthatod, hogy melyik postán szeretnéd átvenni a csomagot. Személyesen, személyazonosság igazolásával veheti át a postán a tőlünk megrendelt termékeket a csomag címzettje. (Előfordulhat, hogy a reggeli órákban még nem, de délután már megérkezik a csomag). Az átvételre 5 munkanapig van lehetőség. Amennyiben ez idő alatt nem kerül átvételre a csomag, úgy az MPL visszaküldi hozzánk és a szállítási díjat a megrendelőre terheljük.

12 000 Ft-ot elérő bruttó rendelési érték esetén INGYENES!

11 999 Ft bruttó rendelési értékig is csak 1290 Ft, online bankkártyás fizetés esetén 990 Ft !


Csomagautomata (MPL)

Akkor válaszd ezt a szállítási módot, ha nem tudod egész nap otthon várni a csomagot, és úgyis a közelben egy plázában van MPL csomagautomata, be tudsz érte menni.
Csomagautomatából munkaidő után, vagy akár hétvégén is át tudod venni a csomagodat
ezek listáját itt találod

E-mailben értesítünk a csomag feladásáról és érkezéséről. 

A Csomagautomaták lényegében egy képernyővel ellátott kezelőfelületből és különböző méretű rekeszekből állnak, amelyek a csomagokat rejtik. A Csomagautomatáknál az átvétel gyors - a kapott kód és telefonszámunk megadásával máris hozzáférünk rendelésünkhöz. Ezen kívül jellemzően napi 24 órában állnak a rendelkezésünkre. Bővebb infó: http://www.posta.hu/csomagautomata

A megrendelés leadásakor kiválaszthatod, hogy melyik csomagautomatából szeretnéd átvenni a csomagot. E-mailben értesítünk a küldemény érkezéséről. Az átvételre 5 munkanapig van lehetőség.

Figyelem! Csomagautomatán történő átvétel esetén csak bankkártyás fizetés lehetséges!

12 000 Ft-ot elérő bruttó rendelési érték esetén INGYENES!

11 999 Ft bruttó rendelési értékig is csak 1290 Ft, online bankkártyás fizetés esetén 990 Ft !


PostaPont (Coop üzlet, MOL kút)

Akkor válaszd ezt a szállítási módot, ha nem tudod egész nap otthon várni a csomagot, és úgyis a közelben Coop vagy MOL csomagpont, be tudsz érte menni.
A legtöbb MOL PostaPont napi 24, a Coop PostaPontok többsége pedig 12 órában nyitva tart, így a munka előtt és után, vagy akár hétvégén is elhozhatod a csomagodat, 
a pontok listáját itt találod

E-mailben értesítünk a csomag feladásáról és érkezéséről. 

A megrendelés leadásakor kiválaszthatod, hogy melyik Posta Ponton szeretnéd átvenni a csomagot. E-mailben értesítünk a küldemény érkezéséről. Személyesen veheti át a tőlünk megrendelt termékeket a csomag címzettje. (Előfordulhat, hogy a reggeli órákban még nem, de délután már megérkezik a csomag). Az átvételre 5 munkanapig van lehetőség. Amennyiben ez idő alatt nem kerül átvételre a csomag, úgy az MPL visszaküldi hozzánk és a szállítási díjat a megrendelőre terheljük.

12 000 Ft-ot elérő bruttó rendelési érték esetén INGYENES!

11 999 Ft bruttó rendelési értékig is csak 1290 Ft, online bankkártyás fizetés esetén 990 Ft !


Fizetési módok

Utánvét

A csomag értékét kifizetheted a rendelés átvételekor. A csomagautomata kivételével minden szállítási mód esetén tudsz készpénzben és bankkártyával is fizetni.

 

Banki átutalás

Banki átutalás esetén a a csomag értékét a megrendelést követően az alábbi bankszámla számra utald:
név: Várhegyi István
bankszámla száma: 10404467 - 44692111
megjegyzés: írd be a rendelés számát.

Ha elutaltad, küldj egy emailt, hogy gyorsabban feldolgozzuk.

 

Biztonságos online fizetés bankkártyával

A bankkártyás fizetés jelenleg műszaki okok miatt szünetel. Az informatikusok jelzése szerint előreláthatóan kb. egy hét múlva oldódik meg.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Kereskedelmi és Hitelbank Zrt biztosítja.

Biztonságos, titkosított, tőlünk független banki felületen zajlik a tranzakció:

  • Nem látjuk a bankkártyád adatait.
  • Nem kapjuk meg a bankkártyád adatait.
  • Csak a kártyás vásárlás eredményességéről értesülünk.

A bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhatsz áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után a K&H Bank weblapjára irányítunk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz bankkártyáddal.

Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát és lejárati dátumát megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz. A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

.