Az OKÉ sütiket használ, hogy az oldal működése gyors, és barátságos legyen. Süti szabályzat

Ezüstszálas zokni

Ezüstszálas zokni antibakteriális és lábszag elleni hatással. Német technológiával, férfi és női méretben, titok változatban is.

Sorrend:

Az ezüstszálas zokni hatása

Az ezüstszálas zoknik hipoallergén és antibakteriális hatásúak.
Kiváló megoldás azok számára, akik a kényelmet és az egészséget a legfontosabb prioritásként tartják szem előtt. Az ezüst szálas zokni egyedülálló technológiájának köszönhetően biztosítja, hogy lábad száraz, higiénikus és kellemes illatú maradjon az egész nap során. 

Miért jó az ezüst?

Az ezüst egészségvédő, antibakteriális, fertőtlenítő, sebgyógyulást elősegítő hatása több évszázada ismert. Már az ókori Hippocrates is írt erről.
Manapság speciális kötszert, sebtisztító sprayt és szemcseppet is készítenek a felhasználásával.

Lábszag ellen hatásos?

Elsődlegesen igen, mivel csökkenti a kellemetlen szagokat és megelőzi a gombás és bakteriális fertőzések kialakulását.
 Ideális választás mindennapi használatra, hiszen a minőségi anyagok jótékony hatása segít az egész napos jó közérzet fenntartásában.

A legmodernebb technológiával készülő zokni

Az általunk forgalmazott zoknik Németországban fejlesztett SILVERPLUS® technológiával előállított pamut fonalból készülnek.
EPA regisztrációval és OEKO-TEX® minősítéssel rendelkezik.
Hármas hatásmechanizmuson alapul a működésük:
1. Az oxigénszállító enzimek blokkolása
2. A szagokat okozó baktériumok kéntartalmú fehérjéinek inaktiválása
3. A sejtmembrán lezárása
A működésének alapját az ezüst ionok képezik, amelyek gátolják a káros mikroorganizmusok, így például a baktériumok és gombák növekedését. Az ilyen zoknikban használt ezüstszálak révén az ezüst átjut a nedves környezetben található baktériumok sejtmembránjába, ahol hatékonyan elpusztítja őket. Ezáltal csökken a baktériumok szaporodása és a kellemetlen szagok forrása.

Természetbarát

A SILVERPLUS® használatának nincs negatív hatása a környezetre. A természetbe visszajuttatott ezüst mennyisége megfelel a természetes talaj vagy kőzetek átlagos természetes ezüsttartalmának.

Ezüstszálas zokni hol kapható?

A jobb zokni és fehérnemű webshopokban megrendelhető, természetesen az OKÉ webshopban is. Figyelj oda a webshopról írt valódi véleményekre, ne hagyd átverni magad a csak ma, csak most nagyon akciós ezüstszálas zokni ajánlatokkal.

Milyen változatban elérhető?

Női, férfi méretben, normál és rövidebb, titok szárhosszúsággal egyaránt elérhető, fekete, fehér és bézs színekben.