Az OKÉ sütiket használ, hogy az oldal működése gyors, és barátságos legyen. Süti szabályzat

Combfix vagy combfix mintás harisnya

Combfix vagy combfix mintás harisnya

A combfixről a hölgyek véleménye erősen két táborra oszlik. Vannak akik soha nem vennék fel, és vannak akik már ismerik az előnyeit és ennek megfelelően ki is használják

Tévhitek:

  • Sokan úgy gondolják, hogy combfixeket csak a vékony, modellalkatú nők viselhetnek.
  • Csak olyanok hordják, akik szexisek és kihívóak akarnak lenni.

Mindezen tévhitek miatt kerüli el nők egy jelentős része a combfixet.

 

Mi is a combfix, és hogyan használjuk ?

A combfix, régebbi, már nem használt néven combharisnya, egy combközépig érő harisnya.

Valójában a harisnyanadrág elődje, amit a nők korábban kizárólag harisnyatartóval, harisnyakötővel hordtak, ez tartotta a combfixet. Mivel nem harisnyanadrág, tehát nincs nadrág része, ezért a combon valaminek meg kell fognia, hogy ne csússzon le.

Ma a combfixek jelentős része harisnyatartó nélkül is a combon marad, hála annak, hogy a combfix rugalmas szegélyén belül szilikon csíkok vannak elhelyezve, amik megtapadnak a bőrön.
Persze vannak harisnyatartóval hordható változatok is, amelyek így extra erotikus hatást keltenek.
Sokan esküvői harisnyaként ismerik, mivel akkor találkoznak vele leggyakrabban.

 

Tényleg csak a vékony nők hordhatják ?

Egyértelműen nem, sőt.

A combfixnek vannak olyan kevésbé ismert tulajdonságai is, ami miatt a plus size méretet viselő, vagy egyszerűen vastagabb combú hölgynek számára kifejezetten előnyös a viselése.
A titok ott van, hogy a combfix csak combközépig ér fel, így eleve megelőzi, hogy a comb legfelső részén a lábunk összeérjen.
Emiatt sok tapasztalt molett hölgy kedvence lett a combfix, mivel szellős, könnyed viselet.
Meg kell említenünk a vérkeringés javítását elősegítő, erős anyagú kompressziós combfixeket is, amelyek lábvédő hatásukkal járulnak hozzá az egészségedhez.

 

Csak akkor vehetjük fel, ha erotikus hatást szeretnénk kelteni ?

Nem.

Tény, hogy a combfix már szinte a harisnyák elterjedése óta képes megmozdítani még a leglanyhább férfi fantáziáját is, emiatt megoszlanak a vélemények arról, hogy a combfix utcára való harisnya-e vagy sem.
Gyakorlatilag teljesen felesleges lenne ezen elkezdeni vitatkozni, hiszen minden ember más és más, így van olyan, aki combfixben és miniszoknyában érzi jól magát, míg mások az ilyen típusú fehérneműket inkább csak a hálószobában a lepedőgyakorlatok során veszik csak fel.
Ha azonban már kitapasztaltad a combfix előnyeit, bátran felveheted a mindennapok során a klasszikus fekete vagy bézs változatot akár konzervatív munkahelyre is, hiszen egyszerűen kényelmes viselet.

Az egyértelmű, hogy a lábad mindig lenyűgöző fest benne, de milyet válassz?
Egy jobb combfix webshopban ma már sok változatban elérhető, legyen az mintás, csipkés, masnis, vagy necc combfix, és természetesen vastagabb, sok denes darabot is választhatsz hűvösebb időkre.
A necc combfix pedig leginkább bulikba, diszkóba, és természetesen egy forró estére igazán szexi választás.

 

Viselése, használata

A felhúzás és rögzítés sokaknak okoz problémát, mert egyszerűen nagyobb gyakorlat kell hozzá, mint a már megszokott, kényelmes harisnyanadrághoz.

Az alapok:

  • Természetes, hogy ügyeljünk a minőségre. Egyrészt tartós darabot szeretnénk, másrészt a bőrünkkel érintkező intim ruhadarabról van szó, fontos, hogy bőrbarát, ellenőrzött alapanyagból készüljön, aminek nem mindegy a származási helye.
  • Találjuk meg a méretünket. Gyártónként külön táblázatok segítenek testsúly és magasság alapján belőni a számunkra megfelelő méretet. Ha túl nagy, vagy túl kicsi méretet választunk, akkor lecsúszik a combunkról.
  • Ha nem szeretnél rosszul járni, akkor kerüld az éles gyűrűket és a durva anyagból készült táskákat. Megóvhatod a harisnyád épségét, ha csak olyan kiegészítőkkel viselsz, amikkel nem teszel kárt benne. Praktikus ötlet, ha a kis táskádban egy pót harisnyát tartasz, szükség esetére.

 

Harisnyatartós combfix

Sokan bajlódnak a helyes felhelyezéssel. Ha nem megfelelően van rajtunk a harisnyatartó, akkor az nagyon kényelmetlen is lehet, így elmegy a kedvünk a további használattól.
Tehát ez esetben a harisnyatartó csatja tartja a combfixet.
Fontos, hogy a bugyit a harisnyatartó alá vedd fel, hogy a pántok mozoghassanak.
A rögzítést a pántok végén elhelyezkedő kapcsok segítségével oldhatod meg.
Az első kapcsokat pontosan középen kell beakasztani.
A hátsó kapcsokat pedig kicsit átlósan, az óramutató szerint 4 és 8 óránál kell beakasztani.

Elfordul, hogy szilikonos combfixed van, de szeretnéd harisnyatartóval használni. Megoldható, ha elég türelmes vagy. A harisnyatartó csatja számára vastag lehet a szilikon csík, ezért a csíkot finoman távolítsd el, így már könnyebben csatolódik.

Harisnyatartós combfix

Szilikoncsíkkal ellátott combfix

Az ilyen típusú combfix belső oldalán szilikon csík található, amely bőrhöz tapadva segíti a combfix rögzítését, megakadályozza, hogy lecsússzon.
Fontos, hogy ne húzzuk fel, csak és kizárólag combközépig. Ez a legfontosabb aranyszabály a combfix használata során. Amikor húzzuk felfelé, lehet érezni, hogy már tapad, mint ha jó helyen lenne. Ekkor már ne húzd tovább, csak simítsd körbe a kezeddel.
Ha túlhúzzuk, akkor egyszerűen nem fog ottmaradni a helyén, le fog gördülni, nem fogja tudni tartani a szilikoncsík.

Előnyei

Szexi. Annak ellenére, hogy sok nő nem meri felvenni, ha picit erősebbek a lábai, a férfiaknak gyakorlatilag mindegy, hiszen ez egy combfix. A combfix pedig szexi volt, szexi és szexi is lesz. Ezen egyszerűen nem lehet vitatkozni. A legtöbb férfi lázba jön még a látványától is, így talán ez az egyik legnagyobb előnye, hogy mindegy, hogy hosszú, modell lábakon látja a férfi vagy egy húsosabb combon, a combfix erotikus kisugárzása megmarad.

Miért is? Mert takar is, de pont ott, ahol a női comb a legpuhább, nem takar semmit. Szabadon hagyja a legjobb részt a lábon: a combok felső részét, beleértve a szexi belső combokat. Ember legyen a talpán, aki ellen tud állni egy ilyen vérforraló látványnak.

Emellett ne felejtsük el, hogy a harisnyával ellentétben nyitottabb, szellős, melegben sem kényelmetlen.

Hátrányai

Annak ellenére, hogy ma már eszméletlenül tapadós szilikoncsíkokkal látják el a gyártók ezeket a harisnyákat, azért ha valakin volt már combfix egész nap, az nagyon jól tudja, hogy egy idő után - pláne ha sokat izzadt aznap - bizony megadja magát a világ egyik talán legszexibb fehérneműje, és elkezd csúszkálni.

Ez ellen persze lehet tenni, méghozzá szexi harisnyatartóval, viszont a legtöbben ezt szeretik mellőzni, mert például ha ki akarnak benne menni a mosdóba, akkor kicsit tovább fog tartani a fel- és levetkőzés, mintha egyszerű harisnyát választottak volna.

Ezért van az, hogy sokan a combfixet megtartják a hálószobába, s ha szexi harisnyát akarnak húzni az utcára, akkor inkább a combfix mintás harisnyát választják a harisnyatartós megoldás helyett.

Szilikoncsíkos combfix

Combfodor

A combfodorral, más néven legényfogóval leginkább az esküvőn találkozhatunk.

Ezt vetik be a menyasszonyok, hogy az újdonsült férjükkel játsszanak egy kicsit, és ezt szokták a vendégsereg közzé dobni. A combfodor csak az egyik lábra kerül, könnyen felhúzható, egyszerűen a látvány kedvéért.

Combfodor

Combvédő

A combvédő csipke vagy szatén szalag a comb kidörzsölés védő kiegészítő, ami praktikus megoldás az összeérő combok bosszantó problémájára. Célja, hogy a vastagabb combok kidörzsölődését, sebesedését megakadályozza. Praktikus, és akár szexi megoldás a bosszantó problémára, ami főleg melegben, nyaranta jelentkezik.  Önhordó, dekoratív combcsík szilikonnal biztosítja a tapadást. Anyaga csipke vagy szatén szalag. 

Combvédő csipke, combvédő szalag vagy Bandelettes is lehet a neve, ha el van látva csipkével is. Jellemzően a pánt formájú verziója több hölgynek válik be, mint a csipkés változat, bár kétségtelen, hogy ez utóbbi dekoratívabb.
Ez lényegében, ami tulajdonképpen egy olyan combfix, aminek nincs harisnya része, csak a felső, akár csipke rész a tetején. Van egy különleges fajtája, aminek van egy kis harisnyarésze is, így nagyobb területet véd

Combvédő

Combfix mintás harisnya

A combfix hatású harisnya, vagy egyszerűen combfix harisnya, használatát tekintve egy egyszerű harisnyanadrág, azonban felvéve trükkös módon úgy néz ki, mint ha combfixet viselnénk.

Előnyei

Kényelmes, praktikus és szexi. Nagy előnye, hogy nem csúszkál, ha egész nap rajtunk van, illetve még azt az illúziót is el lehet vele érni, mintha harisnyatartóval viselnénk, hiszen vannak olyan combfix mintás harisnyák, amikre a gyártók rátették a harisnyatartó mintáját is egy-egy vékony hosszúkás csík segítségével. Az eredmény: vérforraló látvány.

Nem okoz gondot benne kimenni a mosdóba, nem kell igazgatni, mert nincs rajta tapadószalag, hiszen teljesen úgy van kialakítva, mint bármelyik szokásos harisnya.

Hátrányai

Mivel kényelmes és praktikus, az egyetlen hátrány talán az lehet, hogy az ember túl szexi lesz benne, és nem mer elmenni a munkahelyére így. Mást nagyon nem tudunk elképzelni, mert ezek a modellek egyszerűen nagyszerűek.

Combfix hatású harisnya

Tartalomhoz tartozó címkék: Combfix Harisnya