Az OKÉ sütiket használ, hogy az oldal működése gyors, és barátságos legyen. Süti szabályzat

Termékek Menü

Szoptatós hálóing

Elöl gombolós szoptatós kismama hálóing, akár nagyméretű és patentos változatban is. Minőségi termékek olcsón, másnapra.

Ez is érdekelhet: Kismama harisnyas  Kismama köntös


Sorrend:
6.990 Ft
Van, másnapra nálad
6.990 Ft
Van, másnapra nálad
6.990 Ft
Van, másnapra nálad
16.990 Ft 11.990 Ft
Van, másnapra nálad
7.490 Ft
Van, másnapra nálad

Miért jó a szoptatós hálóing

Ma már mindenki számára ismert, hogy a  szoptatás nagyon fontos a baba egészséges fejlődése és immunrendszerének kialakulása szempontjából. Akár az igény szerinti szoptatást választjuk, akár konzervatívabb módon tápláljuk a kicsit, sok szoptatás történik naponta. Sokkal kényelmesebb, pihentetőbb, ha minél kevesebb macerával, előkészülettel tudunk etetni. Ezt segíti elő a szoptatós melltartó, mivel a mellet könnyebben a picihez tudjuk juttatni, anélkül, hogy öltöznünk kellene.

Szoptatós hálóing fajták

A legismertebb, általánosan elterjedt típus az elöl gombolós hálóing. Csak legombolsz néhányat, és máris indulhat az étkezést.

Ennek egy altípusa, amikor gomb helyett patenttel oldják meg a hálóing zárását, Működése ugyanolyan, mint a gombos hálóingé.

A harmadik kismama hálóing típus trükkös varrásokat, "zsebeket" használ. Nincsenek gombok, patentok, egyszerűen, ki kell bújtatni a mellet egy eldugott, fedett nyíláson keresztül . Ilyenkor a mell fedésben maradhat a szoptatás ideje alatt, ami diszkrétebbé teszi a szoptatást.

Fontos több darabot is beszerezned

Érdemes több darabot olcsón beszerezned, mivel főleg a szoptatás elején mindig elő fognak fordulni "balesetek", pl. a baba bukik, a tej túlcsordul és könnyebben is izzadsz. Ilyenkor fontos, hogy kéznél legyen egy másik hálóing. A szüléshez előkészített vészhelyzeti táskába is tegyél be néhányat