Az OKÉ sütiket használ, hogy az oldal működése gyors, és barátságos legyen. Süti szabályzat

Szexi fehérnemű - mi micsoda

Szexi fehérnemű - mi micsoda

El szeretnéd varázsolni a párodat a hálószobában?

.

Hogyan választanak a nők fehérneműt? Leginkább a felhasználási cél alapján. Munkába, mindennapokra kényelmeset, esti programhoz izgalmasat. Időről időre fontos, hogy megtörjük a mindennapok rutinját az intim együttlét során is.
A szexi fehérnemű választék óriási, nézzük meg, mi rejlik a titokzatos elnevezések mögött.

 

Body, amit a bevállalós nők nem hagyhatnak ki

A bugyit, melltartót és fűzőt ötvöző body bevonz minden tekintetet, sohasem marad észrevétlen, emellett vizuálisan is nyújtja a testet.

Egy csipke body, félig áttetsző, finom anyagokból, hímzéssel, akár tollakkal díszítetve, a test sziluettjét csalogatóan emeli ki, ezzel biztosra mehetünk, ha csábítani szeretnénk.

Tökéletesen erotikus, elegáns alsóneműként szolgál, egyben meglepően kényelmes és jól formálja az alakot, mert rugalmas, tartós, de szorosan illeszkedik.

A hatás tovább fokozható necc vagy alul nyitott változattal. Jellemző a piros, fekete és fehér szín, akár esküvőre is.

  Szexi body

Az erotikus babydoll

A Baby Doll című amerikai filmről elnevezett, finom, légiesen átlátszó anyagból készült, fodrokkal, szalagokkal, csipkékkel díszített bébidoll bája felülmúlhatatlan. Általában a feneket épp csak hogy takaró, bő felsőrészből és a hozzá színben, mintában passzoló bugyiból áll. A vonalú, mellmagasságtól bő, szellős esésű, így rövid ruhaként is viselik. Mellrésznél típustól függően kosárral ellátott, amely még jobban hangsúlyozza a mellet. Hatása kislányosan huncut, ugyanakkor ravasz módon dögös, így éppen megfelelő hangulatot varázsolhat a hálószobába.

  Babydoll

A hálóing is vonzóvá tehet

A hálóinget néha kombiné, néven említjük, anyagától, pántjától függően. Elsősorban kényelmi viselet, de lehet vonzó is, csak jól kell tudni megválasztani a stílust.

Felejtsük el a használattól, gyakori mosástól, helytelen teregetéstől eltekeredett, megnyúlt pamut hálóingünket, mert az egyáltalán nem kedvez a hálószobai megjelenésünknek.

A pamut modellek puhasága és melegsége legyőzhetetlen. A téli hónapokra szolgáló melegebb hálóingek flanel anyagból készülnek, ami puhasága és formatartása mellett kiváló nedvszívó, jól szellőzik, így rendkívül kényelmes viseletet biztosít.

Ha fontos a vonzóbb megjelenés, akkor inkább a csipkés, selyem és szatén anyagokat keressük. Egy rövid, pántos, áttetsző anyagból készült darabokat, lényegesen nagyobb csáberővel bír a hálószobában, mint a hosszú, nagyon zárt fazon.

  Hálóing

Neglizsé, a titokzatos hálókabát

A neglizsé szó sokak számára ismeretlen, ellenben a kimonó vagy pongyola már jóval ismerősebb. Otthoni viselet. Légies, könnyű, bő szabású, ha áttetsző, akkor inkább neglizséként nevezzük. Jellemzően a hálóruhához illeszkedő vékony köntös. Titokzatossága vitathatatlan, bár az intim szférán kívüli szemlélők előtti megjelenésre nem alkalmas. Annál inkább javasolható romantikus együttlétekhez ez a jellemzően csillogó szaténból készült, több, kevesebb csipkével díszített, bájos megjelenést kölcsönző ruhadarab. A jó minőségű neglizsé formatartó, remekül illeszkedik és nagyon kényelmes viselet.

  Neglizsé, pongyola

A derekat mesésen alakító fűző

Corset, korszázs, míder néven is említhetjük, bár kis különbségek vannak a típusok között. Vannak mell alatti, mellet elfedő, fűzős, kapcsos és egyéb változatok.

A nőies alakot hangsúlyozza, derék karcsúsító és alakformáló hatású, a mell és a csípő kihangsúlyozásával. A homokóra alakot eredményező corset elfedi a kiálló hasat vagy a nem kívánt redőt, kiegyenesíti az alakot, miközben ínycsiklandó módon akár két mérettel is nagyobbnak mutatja a mellet.

A fűző mérete általában nem azonos, hanem kisebb a mindennapi ruházattól. Emiatt eleinte a viselése nem biztos, hogy teljesen kényelmes, de idővel a test megszokja.

Ez a fajta fehérnemű, különösen érzéki fekete vagy piros színben, hihetetlenül szexi karaktert kölcsönöz a testnek.

  Fűző, corset

Cicaruha, testharisnya, necc ruha

A legbátrabbak továbbléphetnek a bodystocking irányába.

A necc és csipke kombinációból készülő cicaruha legfontosabb jellemzője, hogy egyrészes. Leginkább talán egy body és egy necc harisnya kombinációjaként lehet elképzelni. A hálószerű necc anyag rendkívül rugalmas, lehet ritkább vagy mikro necc. Létezik hosszú, rövid és ujjatlan változatban is. Viselhető alsóval vagy anélkül, és természetesen van nyitott változata is. A testharisnyát hasonló technikával vegyük fel, mint egy harisnyanadrágot. Először egyik lábra húzzuk fel, majd a másikra, majd derékig az egészet és tovább a mellkasig. Ezután jönnek a karok egyenként, és az esetleges szalagok, rögzítők.

  Cicaruha, testharisnya

A különleges nyitott bugyi

Ez is csak egy bugyi. Ja nem, mégsem, még lehet fokozni.
A női alsó elképesztően változatos formában kapható. A finomabbnál finomabb anyagok, a szexi csipke, az átlátszó tüll mellett a bugyi fazona is kismillió lehet. Francia? Brazil? Féltanga?
A nyitott bugyi szó szerint más megközelítésből különleges. Alulról.
Bár elsőre ártalmatlan kinézetű, mégis extra meglepetést fog okozni a párodnak.
Amellett hogy ultra szexi, még praktikus is, hiszen nem zavarja az együttlétet az, ha egy alul nyitott bugyiban vagy. Különleges élmény lesz.

  Nyitott bugyi

Női felnőtt jelmez, gogo ruha

Ez egy nagyon érdekes lehetőség. A felnőtt jelmez viselésével egy teljesen másik ember kerül a hálószobába. Lehetsz csábító rendőrnő, szexi szobalány, ártatlan diáklány de nyuszi vagy télanyó is. A jelmezek mindig többrészesek, akár 5 részből álló szettet alkotva sapkával, kesztyűvel, combzoknival kiegészítve. Fontos, hogy finoman megtudakoljuk a párunk kívánságát, és ahhoz igazítsuk a választásunkat.
Képzeljük el, milyen meglepetés lenne, ha mikulás alkalmával dögös mikulás jelmezben várnánk a párunkat? Esetleg szobalány jelmezben kezdenénk neki főzni?

  Női jelmez

Hogyan válasszunk

  •      Fontosak a méretek. Az erotikus fehérnemű elsősorban fehérnemű, és így kell megközelítenünk a vásárlást. Gondosan ellenőrizzük a méretet és mérjük meg a szükséges elemeket. Jellemzően a derék és a csípő körméretét, a mell alatti körvonalat, és a mell legmagasabb kiemelkedésének körméretét szükséges mérőszalaggal megmérni. Fontos szem előtt tartani, hogy az egyes gyártók eltérő módon méretezhetnek.
  •      Ha még soha nem próbáltál szexis fehérneműt, ne siess. Néhány darab rendkívül merész. Klasszikusabb, hagyományosabb termékeket is találsz, amelyek tökéletesek lesznek számodra, ha valami biztonságosabb darabbal szeretnék kezdeni a kalandot.
  •      Figyelj a párodra. A férfiak szoktak jelzéseket küldeni a mindennapokban is, mi az, amire vágynak, amire felcsillan a szemük. Akkor is figyelj, amikor bemutatkozol az új ruhadarabodban. Elállt a lélegzete? Különleges lett az alkalom? Akkor jó az irány, mindjárt nagyobb lesz az önbizalmad, megváltozik a kisugárzásod.
  •      Légy magabiztos. Nem a kor vagy a méret számít. Egy átlagos pamut hálóingben is lehetsz vonzó. Legyen rövid fazon, nem vegyél fel alá melltartót és érezd magad jól a bőrödben.
  •      Próbálj minőségi darabokat választani. Mivel fehérneműről van szó, ami a bőröddel közvetlenül érintkezik, nem mindegy, miből készül. Emellett persze az is számít, hogy mennyire tartós.
Tartalomhoz tartozó címkék: Bugyi Fehérnemű