Az OKÉ sütiket használ, hogy az oldal működése gyors, és barátságos legyen. Süti szabályzat

Termékek Menü

Pihe puha köntös

Pihe puha plüss hatású wellsoft női köntösök, sokfajta mintával. Jó belebújni.

Rendezés:

Pihe puha köntös anyaga

A köntösök anyaga wellsoft. Ránézésre szőrme jellegű, rendkívül puha, bársonyos tapintású, plüss hatású. Meleg, ugyanakkor könnyű, a bőrrel érintkezve pedig simogatóan kellemes érzést kelt. Ez egy modern, mesterséges anyag, állati eredetű hozzávalót nem tartalmaz. A babysoft a wellsoft még finomabb változata, a polár pedig a régebben használt, durvább, műszálasabb változat.

Wellsoft köntös használata

Mivel meleg érzést kelt, ezért elsősorban hűvösebb időben és télen használatos, szívesen bújuk az ember egy puha köntösbe. A vizet, nedvességet egyáltalán nem szívja be, emiatt beavatni sem kell. Vasalni nem szabad, mert megolvad. Használható hálóköntösként, a fázósabbak szeretnek benne aludni. A wellsoft köntös gyári állapotban erősen szöszös, használat előtt érdemes egyszer kimosni, ezután már egyáltalán nem fognak szöszölődni.

Mintás, hímzett köntösök

A pihe puha női köntös lehet anyagukban mintás illetve hímzett. Az anyagukban mintásak egyszerűen mintás anyagból készülnek, ilyen például az unikornis köntös, szívecskés köntös,  bulldog mintás köntös, pillangós köntös, .
Más termékek külön hímzést kapnak, ilyen például a francia bulldogos köntös és még sok más bájos minta.
Ilyen puha köntöst olcsón máshol nem találsz.